Владислав Мазур: «Прорив обов’язково буде»

235
Владислав Мазур до останнього тримався у 12-ці, яка продовжувала б боротьбу в основному колі зі стрибків у довжину на чемпіонаті Європі у Берліні. Та у заключній спробі додати до результату 7,70 метрів йому не вдалося. Натомість це зробили кілька суперників, що відкинуло Владислава на 13-те місце.

 
«Звісно, я їхав показувати вищий результат, готувався до цього. Так одразу складно сказати, що саме завадило стрибнути далі. Я не доступав, і нам з тренером потрібно проаналізувати все для того, щоб знайти причину і не повторювати таких помилок у майбутньому. Нам також потрібно більше працювати над розбігом, підвищувати швидкість, а останнім часом ті ж спринтерські відрізки ми і справді бігали не надто часто. Чи не вийде так, що з підвищенням швидкості виникнуть проблеми з потраплянням на планку? Такого не повинно статися. Це все майстерність, яка приходить саме з тренуваннями.
 
Це вже мій другий дорослий чемпіонат Європи. Так, я набираюся досвіду, але і прорив обов’язково буде. Я це точно знаю, адже багато і наполегливо тренуюся і йду до цього».