Комісія атлетів ФЛАУ провела перше засідання у новому складі

247
Комісія атлетів ФЛАУ провела перше засідання у новому складі. Нагадаємо, що вибори до Комісії атлетів ФЛАУ відбувалися під час чемпіонату України.

 
Участь у першому засіданні взяли сім з 11 членів Комісії атлетів ФЛАУ. Однією з перших розглянутих пропозицій було збільшення кількості діючих атлетів у складі Комісії з семи до десяти. Це пов’язано з тим, що діючі атлети значно краще знають про стан справ всередині команди. При цьому члени Комісій атлетів НОК України, МОК, ЄОК, ІААФ та ЕА будуть і надалі входити до Комісії атлетів ФЛАУ автоматично, але за додатковою квотою.
 
Дана пропозиція була підтримана членами Комісії атлетів ФЛАУ і найближчим часом буде надіслана на голосування членам Ради ФЛАУ. У разі, якщо вони її підтримають, до Комісії атлетів ФЛАУ ввійдуть два атлети, які набрали найбільшу кількість голосів серед тих, хто не пройшов за підсумками голосування (за умови їхньої згоди). А саме, Ірина Новожилова і Олександр Паламарчук.
 
Також під час засідання були визначені питання, які розглянуть на наступному Виконкомі ФЛАУ. Зокрема, після затвердження Статуту ФЛАУ буде продовжена робота над положенням Комісії атлетів ФЛАУ з метою приведення його у відповідність до Статуту. Також на наступному засіданні Виконкому ФЛАУ будуть обрані голова Комісії атлетів ФЛАУ та заступник голови, а також представники до комітетів і комісій ФЛАУ.
 
Наступне засідання Комісії атлетів ФЛАУ заплановано провести у вересні 2018 року.
Попередня статтяПомер Анатолій Рибковський…
Наступна статтяВітаємо Івана Гешка з днем народження!