Новини ТФЛА: біговий перехід у новий рік

306
ФЛА Донецької області. 28 грудня у л/а манежі СК «Металург» міста Бахмут пройшов останній легкоатлетичний старт 2018 року – Кубок Донецької області з легкої атлетики. Він зібрав більше півтори сотні спортсменів с різних куточків Луганської, Дніпропетровської та Донецької областей.

Результати змагань серед чоловіків за посиланням.
 
Результати змагань серед жінок за посиланням.
 
Командні результати за посиланням.
 
ФЛА Івано-Франківської області. 26-27 грудня у легкоатлетичному манежі Івано-Франкіівського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання та спорту України відбувся традиційний Новорічний легкоатлетичний чемпіонат і першість серед юнаків, дівчат, чоловіків і жінок. Розіграно 44 комплекти нагород у 12-ти видах легкоатлетичної програми.
 
У змаганнях брали участь відомі Прикарпатські атлети, зокрема, Павло Волуйкевич, Андрій Красновський, Степан Пасічний, Гання Шевчук, Андрій Водвуд, а також юні атлети з ДЮСШ області.
 
Перший старт нового сезону 2019 року у приміщенні та кубок області з легкоатлетичних метань заплановано на 16-17 січня.
 
ФЛА м. Києва. 26 грудня Київ приймав чемпіонат ДЮСШ №16 та ДЮСШ «Старт» «Старти юних» серед юнаків (2005-2006 та 2007 р.н. та молодші) у приміщенні.
 
 
10-11 січня у манежі на Березняках відбудуться традиційні щорічні змагання «Різдвяні старти». Ознайомтеся з розкладом змагань і не змарнуйте шанс відвідати турнір.
 
ФЛА Миколаївської області. У Миколаївській області біговими подіями проводжали 2018 і зустрічали 2019 рік. Наприкінці грудня ТФЛА влаштувала традиційний забіг, присвячений прийдешньому року. А вже 1 січня мешканці і гості міста традиційно влаштували пробіжку заради своєї мрії. Люди у новорічних костюмах і шапочках Санти вийшли на неї для того, щоб отримати заряд на весь рік. Вони провели розминку під запальну музику, а потім звук хлопавки відбувся старт. Цікаво, що на стартових номерах кожен з учасників написав власну мрію.
Попередня статтяЗасідання Комісії позастадіонних видів ФЛАУ: підсумки року та вектори на 2019 рік
Наступна статтяСофія Яремчук – у призовій трійці на змаганнях в Італії