Про зміни до алгоритму нарахування рейтингових балів для розподілу коштів за 2018 рік

223
У даному матеріалі пропонуємо вашій увазі затверджені Виконкомом ФЛАУ зміни до алгоритму нарахування рейтингових балів для розподілу бюджетних коштів на підготовку спортсменів, а також витрати на підготовку та рейтинг спортсменів і нараховані їм бали за підсумками 2018 року.

 
«У 2018 році була застосована нова система розподілу коштів на підготовку збірної команди України з легкої атлетики. Керівництво збірної, особисті тренери і спортсмени вчилися працювати по-новому і отримали певний досвід для роботи у майбутньому. Головна тренерська рада разом з Комітетом атлетів ФЛАУ провела аналіз роботи нової системи, зробила висновки, вдосконалила саму таблицю нарахування рейтингових балів та деякі підходи у використанні коштів. Ці зміни були подані на розгляд Виконкому ФЛАУ та після тривалого обговорення затверджені його членами», – говорить головний тренер з легкої атлетики України В’ячеслав Тиртишник.
 
«У четвертому кварталі 2018 року Міністерством молоді та спорту України були перерозподілені додаткові кошти для кількох видів спорту, у тому числі і для легкої атлетики. Вони були використані на проведення всеукраїнських змагань, виїзди на міжнародні змагання та на підготовку збірної команди України до міжнародних змагань, – продовжує В’ячеслав Тиртишник. – Кошти на підготовку за дорученням Виконкому ФЛАУ було перерозподілено рішеннями головної тренерської ради по мірі необхідності для лідерів збірної команди України та найбільш перспективних атлетів. Тобто ці кошти стали додатковими до 25 відсотків, які були закладені в алгоритмі розподілу».
 
Ознайомитися з витратами на підготовку атлетів у 2018 році можна ТУТ.
 
«Інформація про використання коштів у 2019 році буде публікуватися на сайті ФЛАУ у підрозділі «Документи» щоквартально», – додав В’ячеслав Тиртишник.
 
Ознайомитися з новою таблицею рейтингових балів і новим алгоритмом нарахування можна ТУТ.
 
Звертаємося до атлетів з проханням уважно ознайомитися з новою таблицею та згідно з нею перевірити правильність нарахованих вам балів за виступи у 2018 році. Якщо ви помітили неточність, просимо повідомити про неї відповідних головних або старших тренерів.