Підтримка від Nordic Sport триває

235
В рамках партнерської співпраці між Федерацією легкої атлетики України та одним зі світових лідерів з виготовлення легкоатлетичного обладнання – шведською компанією Nordic Sport, в Мукачево під час зимового чемпіонату України з метань відбувся приємний захід. Українські атлети отримали снаряди Nordic Sport.
 
– Співпраця з цією шведською компанією у нас розпочалася ще два роки тому, – розповідає головний тренер збірної України з метань Максим Островський. – В Nordic Sport наголосили, що хочуть презентувати свої снаряди перспективним українським метальникам – юнацької, юніорської та молодіжної вікових категорій. Перелік атлетів було з ними узгоджено, і ось ми дочекалися цієї приємної події.
 
Потрібно було бачити ті емоції наших спортсменів, коли вони отримували ядра, молоти, списи та диски! Для молодих хлопців та дівчат – це великий поштовх для розвитку. Як тренер команди, я дуже вдячний нашим партнерам за цей внесок в розвиток вітчизняної легкої атлетики. Вважаю, вся наша збірна приєднається до цих слів. Загалом Nordic Sport надав 27 предметів. Один атлет отримав снаряд минулого року в Дніпрі, троє штовхальників ядра – нещодавно в Сумах під час чемпіонату України в приміщенні, а левова частина знайшла своїх володарів в Мукачево. Окрім цього незабаром відбудуться вручення в Запоріжжі та Києві.