Опубліковано інформаційний бюлетень командного чемпіонату Європи з багатоборства (Суперліга)

280
Організаційний комітет командного чемпіонату Європи з багатоборства (Суперліга) підготував інформаційний бюлетень чемпіонату.

 
Офіційний бюлетень (PDF): завантажити
 
Командний чемпіонат Європи з багатоборства (Суперліга) відбудеться на луцькому стадіоні «Авангард» 6-7 липня.
 
«Командний чемпіонат Європи з багатоборства (Суперліга) стане найважливішим легкоатлетичним турніром року в Україні. Ми щасливі прийняти у Луцьку найсильніших семиборок і десятиборців Європи, – говорить президент Легкої атлетики України Ігор Гоцул. – У той же час ці змагання надзвичайно відповідальні для нас, адже два роки тому у Таллінні команда України виграла Суперлігу і всі ми сподіваємося на повторення цього успіху».
 
Змагатися у Луцьку будуть приблизно 64 легкоатлети з восьми команд Європи – Білорусі, Великої Британії, Естонії, Іспанії, Нідерландів, України, Франції і Швейцарії.
 
В інформаційному бюлетені міститься корисна інформація для атлетів, представників офіційних делегацій і глядачів. У ньому ви знайдете детальну інформацію про загальну програму змагань, розклад, інформацію про приїзд, готелі, країну, місто і спортивну арену.
Попередня статтяЩодо публікації на сайті «Українська правда» матеріалу «Весільні генерали українського спорту. Які політики очолюють спортивні федерації?»
Наступна статтяЗатверджено склад команди для участі у чемпіонаті ABAF з півмарафону