Сергій Бубка та Ігор Гоцул провели скороходів на Кубок Європи

253
Перед відльотом збірної України зі спортивної ходьби до Литви, де 19 травня відбудеться Кубок Європи, президент ФЛАУ Ігор Гоцул та президент НОК України Сергій Бубка відвідали Олімпійську базу в Конча-Заспі, де проходив завершальний етап підготовки нашої команди.
 
Під час зустрічі з нашими спортсменами, тренерами та іншими фахівцями збірної (окрім скороходів в Конча-Заспі перебувають на зборі і представники групи метань) Ігор Гоцул обговорив останні тенденції та новини в легкій атлетиці, пріоритети на сезон, підготовку до Токіо-2020 та проведення в Японії перед Іграми навчально-тренувальних зборів. Вже традиційно під час подібних зустрічей велику увагу було приділено питанню боротьби з допінгом. Також президент ФЛАУ акцентував увагу, що атлети та тренери також відповідають за те, як працюють їхні територіальні федерації легкої атлетики. А активність роботи на місцях в свою чергу щільно пов’язана, зокрема, з розвитком легкоатлетичної інфраструктури в регіонах.
 
Окрім цього обговорювалося питання роботи з менеджерами, приділено увагу персональному позиціонуванню спортсмена, його роботі зі ЗМІ, роботі над власним іміджом, взнаваністю.
 
 
Сергій Бубка в свою чергу під час зустрічі зробив акцент на розповіді про власний досвід підготовки та участі в змаганнях високого гатунку: психологічні аспекти, налаштування, дотримання режиму під час тренувального процесу. За словами старшого тренера збірної України зі спортивної ходьби Дениса Тобіаса, особливу користь від цих зустрічей винесли молоді атлети, які лише починають свій шлях в великому спорті.
 
Насамкінець Ігор Гоцул та Сергій Бубка побажали хлопцям та дівчатам вдалого виступу на Кубку Європи та виконання олімпійських нормативів.