Скасовано командний чемпіонат України серед юніорів

225
1-2 червня в м. Бахмут (Донецька область) мав відбутися командний чемпіонат України серед юніорів.
 
Але 29 травня на адресу ФЛАУ надійшов лист від Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, в якому повідомлялося наступне. З 27 травня 2019 року в місті Бахмут припинено електропостачання водонасосної станції комунальному підприємству «Компанія «Вода Донбасу», в наслідок чого без водопостачання та водовідведення у спекотну погоду залишилося близько 109 тис. мешканців міста Бахмут та прилеглих населених пунктів. Це може спричинити спалах інфекційних захворювань і створення несприятливої санітарно-епідеміологічної ситуації.
 
Після детального вивчення всіх отриманих матеріалів Виконавчий комітет Легкої атлетики України прийняв рішення про скасування командного чемпіонату України. ФЛАУ усвідомлює, що це рішення спричинить атлетам та тренерам низку незручностей. Але сподівається на розуміння з боку легкоатлетичної спільноти, бо вважає неможливим піддавати ризику здоров’я такої великої кількості учасників та гостей чемпіонату.
 
На найближчому засіданні Ради ФЛАУ буде розглянуто можливість перенесення командного чемпіонату України на інші дати або проведення інших змагань для легкоатлетів цієї вікової групи.