Голосування ЕА: двоє українців претендують на звання «Зірка, яка сходить»!

295
Почалося голосування ЕА за найкращих легкоатлетів Європи за підсумками 2019 року. Голосування проводиться у номінаціях «Найкращий атлет року», «Найкраща атлетка року» і «Зірка, яка сходить» (серед чоловіків і жінок).

 
У номінації «Зірка, яка сходить» серед претендентів на перемогу двоє українців. Серед чоловіків на це звання претендує Михайло Кохан, а серед жінок – Ярослава Магучіх.
 
Проголосувати за українців можна, зробивши репост або поставивши «лайк» під їхніми фото на сторінці ЕА у Facebook, поставивши «лайк» в Instagram та зробивширетвітт у Twitter. Переможців серед уболівальників визначать за сумою голосів у всіх трьох соціальних мережах.
 
Звертаємо вашу увагу на те, щовраховуються лише ті «лайки», які були поставлені безпосередньо під фото атлетів/атлеток на сторінках ЕА.
 
«Зірка, яка сходить» (чоловіки)FacebookTwitter, Instagram 
 
«Зірка, яка сходить» (жінки)FacebookTwitter, Instagram 
 
Голосування триває до 12:00, 18 жовтня.
 
У кожній категорії номіновано по десять атлетів/атлеток. Найкращихобиратимуть шляхом голосування серед ЗМІ, вболівальників (соціальні мережі), представників національних федерацій і експертної ради ЕА. Кожна категорія голосів враховується як чверть від усіх голосів.
 
Трійки фіналістів оприлюднять після завершення голосування, а імена переможців і переможниць дізнаємося під час церемонії нагородження GoldenTrack26 жовтня у Таллінні.
 
Коротка довідка:
 
Ярослава МАГУЧІХ – 18-річна стрибунка у висоту, срібна медалістка чемпіонату світу, рекордсменка світу серед юніорок зі стрибків у висоту (2,02 і 2,04 м), наймолодша медалістка в історії чемпіонатів світу, чемпіонка Європи U20.
 
Михайло КОХАН – 18-річний метальник молота, фіналіст чемпіонату світу (5-те місце), чемпіон і рекордсмен Європи серед юніорів (84,73 м).