До уваги ЗМІ! Акредитація на чемпіонат світу-2020 з легкої атлетики у приміщенні

303
Фото (с)Валерій Білокрил
Триває акредитація ЗМІ на чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні, який 13-15 березня 2020 року прийматиме Нанкін (Китай).

 
Даний вид акредитації розповсюджується лише на професійних журналістів і фотографів, які представляють офіційні друковані й Інтернет-ЗМІ.
 
Кінцевий термін подачі заявок на акредитацію – 14 лютого 2020 року.
 
Заявки повинні бути надруковані/написані на фірмовому бланку редакції з мокрою печаткою та підписом головного редактора і містити таку інформацію:
 
– ПІБ, контактні дані (електронна адреса й номер телефону) журналіста/фотографа та назву видання, які він/вона представляє;
 
– гарантію того, що журналісту/фотографу будуть відшкодовані всі кошти, пов’язані з проїздом, перебуванням і проживанням у Нанкіні під час чемпіонату світу.
 
Заявки, які не відповідатимуть зазначеним вимогам, розглядатися не будуть.
 
Заявки на акредитацію надсилайте за адресою 02140 м. Київ, вул. Бориса Гмирі буд. 2, під’їзд №1, 17-й поверх, ФЛАУ (прес-служба) або на електронну пошту media@uaf.org.ua.
 
У випадку виникнення питань, ФЛАУ або Всесвітня легка атлетика можуть звернутися за додатковою інформацією щодо осіб, які прагнуть акредитуватися на чемпіонат світу задля його висвітлення у ЗМІ.
 
Звертаємо вашу увагу також на те, що ФЛАУ надає код доступу до онлайн-системи реєстрації. Остаточне ж рішення щодо надання акредитації приймає Всесвітня легка атлетика.
 
Інформацію про всі актуальні акредитації ви завжди можете знайти у відповідному розділі на сайті ФЛАУ.
Попередня статтяПригадуючи 2019 рік: Андрій Каратєєв, старший тренер з резерву
Наступна статтяПригадуючи 2019 рік: В’ячеслав Тиртишник, головний тренер збірної команди України з легкої атлетики