Офіційна заява ФЛАУ щодо останніх подій на Близькому Сході

296
ГС «Легка атлетика України» пригнічена через авіакатастрофу літака рейсу PS752 Тегеран-Київ, яка призвела до численних людських жертв, та глибоко занепокоєна загостренням в цілому ситуації на Близькому Сході.
 
У зв’язку з цими трагічними подіями ФЛАУ вдалася до наступних кроків:
 
  1. Президент ФЛАУ Ігор Гоцул дав доручення тренерському штабу національної збірної команди України з легкої атлетики не планувати та не проводити жодних офіційних заходів (тренувальних зборів та участь в змаганнях) в країнах Близького Сходу;
  2. Легка атлетика України звертається до спортсменів та тренерів з проханням утриматися від поїздок в цей регіон задля власної безпеки;
  3. Легка атлетика України звернулася до Міністерства закордонних справ України з проханням надати детальні рекомендації щодо країн та територій, які є зонами ризику, і буде інформувати легкоатлетичну спільноту щодо отриманих відповідей.
 
Висловлюємо свої глибокі співчуття всім рідним та близьким жертв авіакатастрофи та разом з усім цивілізованим світом сподіваємося на швидке припинення конфлікту на Близькому Сході.