Навчальна програма «Легка атлетика» вже на шляху до ТФЛА

241
До офісу Легкої атлетики України з типографії надійшов увесь наклад щойно надрукованих примірників Навчальної програми «Легка атлетика для Дитячо-юнацьких спортивних шкіл, Спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву, Шкіл вищої спортивної майстерності та спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю».
 
Приймали довгоочікуваний вантаж президент ФЛАУ Ігор Гоцул та один з авторів Програми, завідувач Кафедри легкої атлетики, зимових видів та велосипедного спорту НУФВСУ Володимир Бобровник. Пан Гоцул подякував пану Бобровнику та в його особі іншим співавторам за велику працю, пророблену під час створення цієї книги. Як ми вже повідомляли, її тираж – 1000 екземплярів.
 
 
 
Згідно з рішенням Виконавчого комітету ФЛАУ, розподілено їх буде наступним чином. Кожна територіальна Федерація легкої атлетики отримає по одному примірнику на кожну наявну в неї ДЮСШ, СДЮШОР, ШВСМ та спеціалізований навчальний заклад спортивного профілю, що мають відділення легкої атлетики, плюс до цього 10 екземплярів. Ще 50 екземплярів залишаться в бібліотеці НУФВСУ.
 
Також буде доступна електронна версія Навчальної програми. Інформацію щодо посилання на нього буде повідомлено окремо.
 
Попередня статтяЯрослава Магучіх: «Їхала лише за перемогою у номінації «Олімпійська надія України»
Наступна статтяКубок Європи-2020 з метань перенесено