Старт програми Online-тренувань «ВМИКАЙ.РУХАЙСЯ.ЗАРЯДЖАЙСЯ»

227

Національна рада спортивної реабілітації захисників України, Легка атлетика України та Київський міський центр допомоги учасникам АТО під час розповсюдження інфекції коронавірусу в Україні та світі, дотримуючись рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), продовжують програму зміцнення стану здоров’я ветеранів війни та членів їх сімей у форматі online тренування.
 

Починаючи з 30 березня 2020 року, з понеділка по п’ятницю о 10.00 ранку програма online тренування “ВМИКАЙ.РУХАЙСЯ.ЗАРЯДЖАЙСЯ” буде виходити на платформі ZOOM спочатку для зареєстрованих користувачів. В щоденній програмі online тренування будуть входити наступні блоки:
– розминка та поради кваліфікованого тренера;
– демонстрація фізичної вправи та рекомендації видатного спортсмена;
– поради та рекомендації спортивного лікаря.

Ведуча програми – майстер спорту з легкої атлетики, головний тренер Національної ради спортивної реабілітації захисників України – Наталя Крушинська. Також в програмі братимуть участь такі знані легкоатлети, як Христина Стуй, Тетяна Петлюк, Орися Мочульська, Сергій Попов та Олександр Скороход.

 
Реєстрація для перегляду online тренування на платформі ZOOM за посиланням:
Попередня статтяВідкритий лист-звернення представників національних спортивних федерацій до Президента України та Верховної Ради України
Наступна статтяВизначені нові дати проведення Олімпійських ігор у Токіо