Питання та відповіді від WADA атлетам

290
Стрімкий розвиток COVID-19 у світі вносить корективи у всі сфери життя та потребує стрімких і ефективних дій від кожного з нас з метою звести до мінімуму ймовірність передачі вірусу та впливу на суспільство.

 
З введенням жорстких заходів – закриттям кордонів у деяких країнах, введенням карантину і самоізоляції, скасуванням рейсів, обмеженням пересувань – ситуація виходить за межі антидопінгових правил і спорту.
 
Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) і всесвітня антидопінгова спільнота надають пріоритет громадському здоров’ю, безпеці та соціальній відповідальності. Спільнота об’єдналася, щоб налагодити свою щоденну діяльність, призупинивши або зменшивши програми допінг-контролю (зокрема допінг-контроль та інші заходи). WADAвизнає, що ці необхідні дії вплинуть на впевненість спортсменів у тому, що змагання, які проводяться під час або незабаром після того, як ми вийдемо з цієї ситуації, будуть максимально чистими.
 
WADAтакож усвідомлює, наскільки важкою ця ситуація була та продовжує бути для вас як спортсменів у той час, коли Ви стикаєтеся з суворими заходами, запровадженими у всьому світі, які переривають ваші програми тренувань і створюють непевність щодо майбутніх змагань.
 
Питання та відповіді,наведені нижче, розроблені WADAу консультаціях з Комітетом атлетів. Їхня мета – дати відповіді на певні специфічні питання, які можуть виникнути у вас як спортсменів щодо антидопінгових правил у світлі останніх подій та ситуації, яка швидко змінюється.
 
Попередня статтяІніціативу ФЛАУ почули в Кабінеті Міністрів
Наступна статтяПомер Михайло Стороженко…