Долучіться до акції – станьте частиною Play Safe on Play True Day 2020!

290
Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) запрошує всіх приєднатися до світової спільноти і 9 квітня стати частиною Play Safe on Play True Day 2020.

 
«PlayTrueDay» WADA і світова антидопінгова спільнота почали святкувати з квітня 2014 рок. Це день присвячений чистому спорту і з метою підвищити серед атлетів, спортивної спільноти й усіх інших розуміння того, наскільки важливо захищати чистий спорт.
 
Цього року під впливом пандемії COVID-19, яка охопила весь світ, у WADA закликають антидопінгову спільноту і всіх тих, хто бореться за чистий спорт, об’єднатися навколо теми Play Safe on Play True Day 2020 і поділитися тим, що і чому вони роблять для того, щоб стримати поширення вірусу.
 
«Я закликаю спільноту чистого спорту 9 квітня приєднатися до WADA і показати світу, що ми об’єдналися і робимо свій внесок у боротьбу з COVID-19 у Play Safe on Play True Day 2020. Як світова спільнота фокусується на боротьбі з допінгом у спорті, так само ми кидаємо наші колективні зусилля на боротьбу з COVID-19. Ми відслідковуємо новини і діяльність організацій захисту охорони здоров’я; переглянули нашу антидопінгову діяльність і щоденне життя. Коли пандемія буде позаду, всесвітня антидопінгова система знову запрацює на повну силу», – говорить президент WADA Вітольд Банька.
 
Опублікувати подібні зверненнями 9 квітня у своїх соціальних мережах і тим самим промотувати охорону здоров’я WADA закликає також спортсменів, національні і регіональні антидопінгові організації, спортивні федерації, організаторів спортивних подій і всіх зацікавлених у питаннях антидопінгу сторін.
 
Для того, щоб залучити до акції якомога більше людей, у WADAрозробили різноманітний брендинг для фото і відео у Play Safe on Play True Day 2020 (знайти і завантажити усе можна за посиланням https://www.wada-ama.org/en/resources/play-true/play-true-day-visuals):
– рамки, які можуть використовуватися для фото і відеоповідомлень;
– зразок так званої заяви (Play Safe Pledge), яку можна буде роздрукувати і вписати, за що ви боретеся, і сфотографуватися з нею;
– розроблені спеціально для цього дня GIF для Instagram.
 
Роблячи публікації, також ставте хештеги #PlayTrue #PlaySafe.
Попередня статтяУкраїнські легкоатлети долучилися до акції #WHITECARD
Наступна статтяПеріод кваліфікації на Олімпійські ігри призупинений до 1 грудня