Навчання триває: Дмитро Павлов на другому семінарі підштовхнув атлетів до творчості

215
«Головне завдання – навчити вас творити», – на цьому під час другого семінару з серії «Створення і монетизація персонального бренду» неодноразово наголошував лектор Дмитро Павлов.

 
На другому семінарі – «YouTube канал зірки – особливості і секрети» – говорили зокрема про необхідність визначення тематики, у якій розвиватиметься канал. Незалежно від того, буде це YouTube чи сторінки в інших соціальних мережах. «Потрібно обрати тематику, з якою ви будете “жити” довго і яка не набридне, адже її кардинальна зміна – це не дуже добре для каналу», – зазначив Дмитро Павлов.
 
Лектор також наголосив на тому, що важливо у різних ситуаціях знаходити WOW-ефект. При чому це може бути як щось позитивне, так і негативне. Адже ті ж епік-фейли, падіння можуть зробити образ живим. Головне, помічати всі яскраві моменти і навчитися використовувати їх на свою користь.
 
Лектор також звернув увагу на важливість напрацювання бази контактів; розумного міксу в Instagram. І, звісно, на необхідності визначення характеру образу і його «фішках». А модератор семінару Юрій Шаповалов до слів лектора навів кілька прикладів зі своєї кар’єри та спортсменів, з якими працює. Відео з семінару незабаром з’явиться на каналі ФЛАУ у YouTube.
 
На наступне заняття, яке відбудеться вже у четвер, 23 квітня, о 15:00 спортсмени отримали і нове домашнє завдання.
 
Якщо ви ще не зареєструвалися на семінари, проте хотіли б узяти в них участь, можете зробити це за посиланням: https://forms.gle/vGG3aPfuPAzDm2gX6. Всім тим, хто зареєструвався раніше, посилання-запрошення буде надіслане автоматично у день проведення семінару.
 
Нагадаємо, що попереду у серії «Створення і монетизація персонального бренду» залишається три семінари:
23 квітня – Просунення особистого бренду в медіа.
28 квітня – Грамотна комунікація з комьюніті.
30 квітня – Як організувати і підвищити монетизацію. Заключна частина.
Попередня статтяЗмагання серії Golden Fly Series перенесено
Наступна статтяЄвгену Резанову – 50!