Ігор Гоцул та Марина Філатова – 8 травня в прямому ефірі Sport Weekend Online

261
8-10 травня відбудеться перший в Україні онлайн-івент Sport Weekend Online. Впродовж трьох днів в його програмі в онлайн-режимі відбуватимуться різноманітні змагання, інші активності, зокрема прямі ефіри з відомими людьми спорту.
 
Так, у п’ятницю, 8 травня о 16:30 розпочнеться спілкування з президентом Легкої атлетики України Ігорем Гоцулом та президентом Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області,  організаторкою Dnipro Marathon Мариною Філатовою. Тема бесіди – «Королева спорту в нових умовах».
 
Розмова йтиме про те, чого чекати від легкої атлетики в умовах тотального перенесення стартів; які плани у професійних легкоатлетів, як вони наразі тренуються і до чого готуються; як вплине перенесення Олімпіади на показники в легкій атлетиці; що буде з біговим рухом в Україні і чи будуть старти в цьому році.
 
Разом з Ігорем Гоцулом та Мариною Філатовою участь в бесіді візьмуть також представниця Run Ukraine Веремієнко Вікторія та директор ТОВ «Нью Ран» Максим Кривенко.
 
Запитання спікерам можна надіслати, заповнивши форму за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfH41cBSuPCHTIst-qi_VxqvwTe5-nVUHTJbqoEeHM6Ytua5g/viewform
 
Пряма трансляція прямого ефіру буде доступна на сторінці заходу: https://www.facebook.com/events/266919011153882/
 
Сторінка онлайн-івенту Sport Weekend Online у Facebook: https://www.facebook.com/events/1058619541186721/
Попередня статтяМарина Бех-Романчук завітає на «Breakfast with Champions»
Наступна статтяВийшов з друку довідник «Змагання з легкої атлетики України 2020»