Авторитетні фахівці обговорили перспективи кругового маху у штовханні ядра

308
8 травня в рамках освітнього проекту ФЛАУ «Академія Легкої атлетики України» відбувся практичний он-лайн семінар «Перспективи кругового маху у штовханні ядра».
 
Імениті наставники Євген Карсак, Юрій Ревенко, Ігор Воронцов (Білорусь), а також модератор заходу, головний тренер збірної України з метань Максим Островський обговорили два найпоширеніших стиля штовхання ядра – круговим та лінійним махом. Які у них є переваги та недоліки, атлетам з якою конституцією який з них більше підходить, яку вони дають різницю в результатах, за яким з цих стилів майбутнє, а також багато інших фахових нюансів.
 
Окрім цього під час заходу пройшли онлайн-змагання зі штовхання ядра між Романом Кокошко (Одеса) та Олександром Романовським (Маріуполь). Переможцем у них з результатом 20 метрів 16 сантиметрів вийшов Роман. Були і нагороди – від донецької сторони обидва учасники отримали жорсткі зовнішні диски-накопичувачі.
 
З відеозаписами всіх семінарів «Академії Легкої атлетики України» можна ознайомитися за цим посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PLbLKqiOxcIe97yDqG4MpUBkiI4N7Yk1iV
 
Нижче – запис безпосередньо семінару «Перспективи кругового маху у штовханні ядра».
 
 

Попередня статтяРада ЕА внесла низку змін до європейського календаря змагань
Наступна стаття#ЛамаємоСтереотипи з Аліною Шух: чемпіонка світу з творчої сім’ї