Щодо привітань з Днем народження на сайті ФЛАУ

456

 

Упродовж останнього тижня, як багато хто з вас уже помітив, привітання з Днем народження переможців і призерів Олімпійських ігор розміщувалися лише у Facebook на офіційній сторінці ФЛАУ та у групі “Легка атлетика України”. І таке рішення було прийняте нами не випадково.

 

З розвитком соціальних мереж з’явилася чудова можливість обирати, де публікація того чи іншого контенту буде актуальнішою – на сайті ФЛАУ, у Facebook, Instagram, YouTube чи Twitter.

Упродовж тривалого часу аналізуючи відгук на привітання на сайті ФЛАУ і у Facebook, ми помітили, що у соціальних мережах переглядів завжди значно більше. Крім того, на нашу думку, контент такого плану значно доречніший для саме для соціальних мереж, що підтверджується політикою Всесвітньої легкої атлетики зокрема.

Перейшовши виключно у соціальні мережі, ми розширюємо список уславлених атлетів, яких вітатимемо з Днем народження. З 10 червня крім переможців і призерів Олімпійських ігор*, як це було на сайті ФЛАУ, ми також вітатимемо*:

– переможців і призерів чемпіонату світу з легкої атлетики та чемпіонату світу з легкої атлетики у приміщенні;

– переможців та призерів чемпіонату Європи з легкої атлетики та чемпіонату Європи з легкої атлетики у приміщенні;

– переможців та призерів юнацьких Олімпійських ігор;

– українців-рекордсменів світу та Європи (дорослі, U18 (володарі найвищих досягнень), U20, U23);

– рекордсменів України та рекордсменів України у приміщенні (серед дорослих);

– ми також збережемо практику привітань з ювілеєм тренерів, відомих у минулому атлетів, атлетів, які виступають у категорії “Мастерс”, суддів та інших членів ФЛАУ, які працюють для розвитку легкої атлетики. Але для цього, як і раніше, ми звертаємося за допомогою до всіх вас, а у першу чергу, до територіальних ФЛА. Якщо у членів ваших ТФЛА ювілей, просимо завчасно нас про це повідомити, надіславши прізвище, ім’я та по-батькові ювіляра, його звання або коротку довідку про нього, а також фото (вказавши ім’я фотографа або що воно з особистого архіву). Надсилати можна на електронні адреси media@uaf.org.ua та odanylenko@uaf.org.ua.

Звертаючись до ТФЛА, також зазначимо, що привітання на сторінках ваших соціальних мереж також буде дуже приємним для членів ваших федерацій.

*Крім тих, хто на момент Дня народження перебувають у дискваліфікації, тимчасово відсторонені або дискваліфіковані пожиттєво.

Фото (с)Giftpundits.com from Pexels

Попередня статтяВідбувся семінар TOECS для організаторів наймасовіших пробігів країни
Наступна статтяАліна Логвиненко – переможниця другого етапу онлайн-баттлу 5vs400