2 липня – круглий стіл «Клубна система в легкій атлетиці: досвід і перспективи»

308
Найближчого четверга, 2 липня о 14:00 в рамках освітнього проекту ФЛАУ «Академія легкої атлетики України» відбудеться круглий стіл «Клубна система в легкій атлетиці: досвід і перспективи».
 
В ньому візьмуть участь президент ФЛАУ Ігор Гоцул; екс-президент Української федерації карате Сергій Левчук, який має чималий досвід впровадження клубної системи у своєму виді спорту; тренери Ярослав Нечипорець та В’ячеслав Калініченко, які працюють в закордонних клубах; штовхальник ядра Роман Кокошко.
 
Під час круглого столу будуть розглянуті принципи роботи клубної системи, в чому вона принципово відрізняється від системи спорт-товариств, ДЮСШ та СДЮШОР, яка нині діє в України, переваги та недоліки, а також перспективи впровадження клубної системи в Україні.
Даний круглий стіл буде цікавий легкоатлетам, яким надходять пропозиції виступати за закордонні клуби, тренерам, керівникам ТФЛА, ДЮСШ, СДЮШОР, спортивних секцій та простим шанувальникам легкої атлетики.
 
Взяти участь в круглому столі можуть всі охочі члени ФЛАУ. Посилання для доступу можна отримати у головних тренерів збірної України за своїми видами, у своїх територіальних ФЛА та в Комісії атлетів ФЛАУ. Свої запитання до учасників круглого столу ви можете надсилати на електронну пошту petrov.toha@gmail.com