Володимир Рудюк – про серпневі чемпіонати України в Луцьку

268
У зв’язку з занепокоєнням членів легкоатлетичної спільноти щодо проведення в серпні в Луцьку чемпіонатів України через епідеміологічну ситуацію в цьому регіоні і ризиками, яким можуть піддатися учасники змагань, члени офіційних делегацій, судді та інші фахівці, публікуємо виступ президента ФЛА Волинської області Володимира Рудюка під час засідання Ради ФЛАУ 11 липня.
 
Очільник волинської легкої атлетики, серед іншого, розповів про те, що влада міста та області виказує свою найвищу зацікавленість у проведенні в серпні в Луцьку змагань з легкої атлетики і надає максимальні гарантії безпеки та гостинності учасникам чемпіонатів. Також багато уваги приділив іншим питанням, які підіймалися в соціальних мережах з цього приводу:
 
– В серпні у нас буде чотири чемпіонати України – спарені за термінами 5-6.08 юніорський і 8-9.08 командний, а також 26-27.08 юнацький та 29-30.08 дорослий. Що ми можемо запропонувати. З огляду на проблеми з залізничними квитками багато областей може надсилати свої команди автобусами. Звичайно, виступати одразу після дороги спортсменам буде складно. Я готовий зустрічатися з керівництвом стадіону, щоб організувати безкоштовні тренування у зручний для вас час – навіть якщо ви вирішите у нас організувати перед чемпіонатами тренувальні збори тривалістю від декількох днів до декількох тижнів. Ці питання зі свого боку ми вирішимо.
 
Ми готові максимально сприяти у розв’язанні питання з проживанням. Для цього лише потрібно, щоб територіальні ФЛА до нас заздалегідь зверталися і надавали інформацію по бажаним розцінкам, близькості розташування до «Авангарду», тощо. Готелів у нас достатньо. Якщо ви маєте якісь проблеми в цьому напрямку – набагато ефективніше буде не писати про них в Фейсбуці, а телефонувати напряму мені або Олегу Вегнеру. Якщо ви не звертаєтеся до нас, ми це сприймаємо як те, що ви розв’язали їх самостійно. Не має проблем, яких не можна вирішити. Напроти, це ми інколи маємо проблеми, коли ми бронювали для команд місця в готелях, але ті не приїжджали, бо потім самостійно знайшли дешевші варіанти з квартирами і нас про це не попереджали.
 
Також ми готові домовлятися з власниками кафе, щоб ваші спортсмени та тренери не ходили по місту, а поруч з готелем були забезпечені на відокремленій території якісними комплексними обідами та вечерями.
 
Звертаю ще раз увагу на необхідність заздалегідь проводити бронювання. Особливо якщо ви їдете на чемпіонати, які відбуватимуться наприкінці серпня. У місті плануються усілякі святкові заходи до Дня Незалежності, і не всіх їхні учасники можуть роз’їхатися до того часу, коли ви плануєте прибути до Луцька. Також не відомо, якою буде ситуація з квитками перед 1-м вересня. Тому звертайтеся до нас завчасно, надавайте свої побажання, і ми намагатимемося всіх їх задовольнити.
Попередня статтяДо уваги бажаючих взяти участь у віртуальному забігу IAU 6 Hour Global Solidarity Run!
Наступна статтяПовідомлення ФЛАУ