Новий формат трансляцій: чемпіонат України серед юніорів – в мульти-форматі!

247
Легка атлетика України продовжує роботу над вдосконаленням відео трансляцій своїх змагань. Чемпіонат України серед юніорів, який 12-13 серпня проходить в Луцьку, транслюватиметься в мульти-форматі!
 
Мультиформат – це коли ви можете самостійно обрати, які дисципліни дивитися в той чи інший час. Поки що ця функція доступна лише для перегляду зі стаціонарних комп’ютерів. Для того, щоб нею скористатися, спочатку потрібно в нижній правій частині вікна відповідної трансляції Youtube на офіційному каналі ФЛАУ натиснути на значок, який має форму чемоданчика зі двосторонньою стрілочкою (див. скріншот 1, виділено червоним).
 
 
Натиснувши на нього, по правій стороні вікна трансляції Youtube ви побачите додаткові вікна (див. скріншот 2), натискаєте на дисципліну, яка вас цікавить, і переглядаєте.
 
 
З мобільних девайсів цей сервіс, на жаль, поки що не доступний. В такому випадку вам потрібно просто заходити за прямими посиланнями. Для ранкової сесії першого змагального дня (12 серпня) вони наступні:
 
Бігові дисципліни та ходьба: https://www.youtube.com/watch?v=hUWIPZx18KQ&feature=youtu.be
Горизонтальні стрибки: https://www.youtube.com/watch?v=9yWZoMKvJcw&feature=youtu.be
 
Посилання на трансляції наступних змагальних сесій будуть доступні на офіційному каналі ФЛАУ у Youtube.
 
Розклад, стартові та підсумкові протоколи, а також результати в онлайн режимі – за ЦИМ посиланням.
 
Оскільки мультритрансляція наразі відбувається в тестовому режимі, вона поки що проходить без коментатора та титрів. Але під час наступних трансляцій ми намагатимемося впровадити і ці сервіси.