Чемпіонат Європи-2020 з кросу скасовано

328
Чемпіонат Європи з кросу, який 13 грудня повинен був відбутися у Дубліні, скасовано. Про це повідомляється на офіційному сайті Європейської легкої атлетики.

 
Під час засідання Виконкому Європейська легка атлетика (ЕА) обговорила з представниками місцевого організаційного комітету питання проведення чемпіонату Європи з кросу з огляду на поточну ситуацію з COVID 19.
 
Через невизначеність у проведенні масових спортивних заходів, карантинні обмеження в Ірландії і заборону на в’їзд і виїзд у багатьох країнах Європи провести захід у визначені дати не є можливим.
 
«Рішення скасувати чемпіонат Європи-2020 з кросу було складним для Європейської легкої атлетики. Після повідомлення про те, що чемпіонат Європи у Парижі не відбудеться, ці змагання були останньою можливістю провести цього року захід ЕА, тому це і було не так легко для нас», – зазначив в.о. президента ЕА Добромір Карамарінов.
 
При цьому голова оргкомітету чемпіонату Європи з кросу Ліам Геннессі зазначив, що вони, як і вся легкоатлетична спільнота, дуже розчаровані, проте у ситуації, яка існує з COVID 19 на сьогоднішній день, таке рішення було єдино можливим.