Від Тлумача до берега Дністра: трейлові змагання і книга Романа Вірастюка

299
13 вересня на Прикарпатті вже вдруге відбувся пробіг слідами Галицької Трансверсальної залізниці пам’яті Романа Вірастюка.

 
На старт неподалік міста Тлумач вийшло понад сто учасників. Майстри трейла долали 15,8 кілометрів, фінішувавши на мальовничому березі річки Дністер.
 
«Природні ландшафти, гостинні організатори та дух дружби і здорового способу життя об’єднали всю бігову спільноту. Крім основної дистанції проводилися також пробіги для всіх охочих, зокрема, для дітей на дистанціях 3 кілометри і 500 метрів, – розповідає президент Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області Віталій Матешко. – Переконаний, що ці трейлові змагання матимуть подальший успіх та стрімке зростання учасників».
 
Проте змагання запам’ятаються учасникам не лише спортивною складовою. «Однією з родзинок заходу стала книга римованих слів «Я міг давно так жити», у якій Роман Вірастюк на чотирьохстах сторінках описав безліч подій, відчуттів та емоцій зі свого яскравого життя і з життя оточуючих його людей», – додав Віталій Васильович.
Попередня статтяЗміни в календарі змагань ФЛАУ у вересні-жовтні
Наступна статтяПряма трансляція Командного чемпіонату України-2020 серед ДЮСШ та СДЮШОР