Завершується акредитація ЗМІ на чемпіонат світу-2020 з півмарафону

308
Фото (с)Валерій Білокрил
Завершується акредитація ЗМІ на чемпіонат світу-2020 з півмарафону, який перенесли з 29 березня 2020 року на 17 жовтня 2020 року. Змагання прийматиме Гдиня (Польща).

 
Журналісти, які вже були зареєстровані, не повинні знову проходити акредитацію, але їм необхідно поновити деталі, зокрема, ті, які пов’язані з проїздом і проживанням.
 
Цей вид акредитації розповсюджується лише на професійних журналістів і фотографів, які представляють офіційні друковані й Інтернет-ЗМІ.
 
Заявки на акредитацію, у яких міститимуться ПІБ і контактні дані журналістів/фотографів та гарантії щодо відшкодування коштів, пов’язаних з їхніми проїздом і проживанням на час чемпіонату світу-2020 з півмарафону, надсилайте за адресою 02140 м. Київ, вул. Бориса Гмирі буд. 2, під’їзд №1, 17-й поверх, ФЛАУ (прес-служба) або на електронну пошту  media@uaf.org.ua.
 
Кінцевий термін подачі заявок на акредитацію – 4 жовтня 2020 року.
 
Представники ТБ і радіо, які не володіють правами на трансляцію, але хочуть висвітлювати чемпіонат світу з півмарафону з місця подій, можуть зареєструватися за посиланням: https://www.wasaccreditation.net/wasbas/.
 
У випадку виникнення питань, ФЛАУ або Всесвітня легка атлетика можуть звернутися за додатковою інформацією щодо осіб, які прагнуть акредитуватися на чемпіонат світу задля його висвітлення у ЗМІ.
 
Звертаємо вашу увагу також на те, що ФЛАУ надає код доступу до онлайн-системи реєстрації. Остаточне ж рішення щодо надання акредитації приймає Всесвітня легка атлетика.