До уваги ЗМІ! Акредитація на «Різдвяні старти»

905
Фото (с)Валерій Білокрил

9 січня у Києві відбудуться Всеукраїнські змагання «Різдвяні старти». Це буде 26-й за ліком турнір. Участь у ньому традиційно візьмуть українські легкоатлети і легкоатлетки, які входять до світового топу. Їхні імена будуть оголошені після затвердження заявок.

ФЛАУ і ФЛА міста Києва запрошують ЗМІ для висвітлення змагань. Звертаємо вашу увагу на те, що через суворі карантинні обмеження, пов’язані з пандемією COVID 19, правила акредитації і роботи медіа на змаганнях будуть дещо змінені. Щиро сподіваємося на ваші розуміння та співпрацю.

Акредитація є обов’язковою для всіх представників медіа! Неакредитовані журналісти, фотографи й оператори у медіазони не допускатимуться.

Представники ЗМІ, включно з операторами і фотографами, зможуть працювати лише у спеціально відведених місцях за межами змагальної зони і зони для розминки:

– для фотографів і операторів будуть відведені спеціальні медіазони для зйомки змагань;

– інтерв’ю дозволятиметься записувати тільки у спеціально відведених для цього місцях з дотриманням санітарно-протиепідемічних правил і норм.

Представники ЗМІ зобов’язані дотримуватися всіх санітарно-протиепідемічних правил і норм. Вхід та перебування у манежі буде дозволений лише за наявності засобів індивідуального захисту.

Електронна форма для акредитації представників ЗМІ: https://forms.gle/dos5BVdMTFvHWSRk7

Акредитація триває до 8 січня, 16:00.

Адреса манежу: м. Київ, проспект Тичини, 18, легкоатлетичний манеж КМШВСМ.

Будемо раді бачити вас на змаганнях!

Попередня статтяВизначені імена найкращих в українській легкій атлетиці за підсумками 2020 року
Наступна статтяПішов з життя олімпійський чемпіон-1980 Володимир Кисельов