Беріть участь у челленджі – вигравайте поїздку на чемпіонат світу з кросу!

972

Організаційний комітет чемпіонату світу з кросу у Батерсті спільно з ASICS запускають всесвітню ініціативу, участь у якій зможуть взяти любителі бігу з різних куточків планети.

Через пандемію COVID 19 чемпіонат світу з кросу у Батерсті (Австралія) перенесли на 19 лютого 2022 року, проте організатори не залишили без уваги й оригінальні дати, створивши Global Challenge. Більше того, зробили його відкритим для всіх охочих.

Участь у челленджі можна буде взяти як індивідуально, так і командою. Всесвітній віртуальний захід почнеться 1 лютого і триватиме до 21 березня 2021 року.

Участь у заході зможуть взяти бігуни різного віку. Семирічні діти і молодші бігтимуть 1 км. Найдовша дистанція – 10 км. Також передбачені змагання для людей з інвалідністю.

Перші десятки у своїх категоріях по всьому світу отримають ексклюзивні запрошення для участі у фіналі Global Challenge, який відбудеться у квітні.

А головним призом, за який змагатимуться учасники, буде мандрівка всього життя – на чемпіонат світу з кросу в Австралію.

Більше про Global Challenge, а також реєстрація – за посиланням: https://raceroster.com/events/2021/36984/world-athletics-cross-country-championships-bathurst-21-global-challenge

Попередня статтяУкраїнці виступили на перших міжнародних стартах
Наступна статтяЗа 100 днів до старту Всесвітніх естафет: пригадуємо виступи українців