Семінари для суддів: сертифікація триває

573

Рік лише почався, але за неповних два місяці для українських суддів і технічних офіційних осіб під егідою ФЛАУ й ТФЛА провели вже чотири семінари, один з яких відбувся онлайн.

Судді національної категорії повинні підтверджувати кваліфікацію кожні чотири роки. Тож ті, хто був сертифікований у 2017-му, підтверджували її у 2021-му.

Перед чемпіонатами України в приміщенні один з семінарів був проведений сертифікованим лектором ФЛАУ Вячеславом Нищеменком онлайн. А під час чемпіонату України в приміщенні, в Сумах, Нищеменко разом зі ще двома лекторами – Яною Бочарською і Ларисою Якерсон – провели семінар уже в режимі оффлайн.

Фото (с)ФЛАДО

Ще один семінар для технічних офіційних осіб, які представляють Сумську область, був проведений Ларисою Якерсон. А 15-18 лютого такий відбувся в Бахмуті. Лектором на ньому виступив Вячеслав Нищеменко.

Сертифікація суддів і технічних офіційних осіб триває. Як повідомила директорка департаменту змагань ФЛАУ Яна Бочарська, вже були перемовини щодо того, щоб такий семінар відбувся у Чернігівській області.