Відбулася зустріч між Європейською легкою атлетикою і ФЛАУ

1229

Віцепрезидентка ФЛАУ Наталія Добринська, генеральна секретарка ФЛАУ Іоланта Хропач та керівниця департаменту сервісів Наталія Бурьохіна відвідали офіс Європейської легкої атлетики.

«Такі зустрічі Європейська легка атлетика проводить з федераціями, чиї представники не входять до Ради ЕА. Вони сприяють налагодженню співпраці й обміну інформацією», – пояснює Наталія Добринська.

Від Європейської легкої атлетики на зустрічі були присутні СЕО Крістіан Мілз та керівники департаментів комунікацій і діджитал. Федерації обмінялися інформацією про свою роботу, обговорили її напрямки та отримали відповіді на питання, які їх цікавили.

«На думку Європейської легкої атлетики, такі зустрічі мають поліпшити комунікацію між ФЛАУ і ЕА та збільшити взаєморозуміння. Ми, зокрема, обмінялися досвідом у питаннях організації і проведення заходів, а також у питаннях фінансів, статистики, комунікацій з громадськістю та медіа.

Крісітан Мілз також розповів про структуру й роботу офісу Європейської легкої атлетики та план її розвитку», – розповіла Іоланта Хропач.