У Білій Церкві визначилися чемпіони України з марафону

1694

3 жовтня у Білій Церкві відбувся традиційний Білоцерківський марафон, у рамках якого також проводили чемпіонат України з марафонського бігу.

У змаганнях серед чоловіків чемпіоном України став Ігор Гелетій. Подолавши дистанцію за 2:13:00 год, він залишив позаду Віталія Шафара (2:14:16 год) та Ігоря Олефіренка (2:19:29 год).

«З погодою пощастило, досить тепло, сильного вітру не було. Все сприяло результатам», – сказав після фінішу Ігор Гелетій.

Зазначимо, що Ігор Гелетій і Віталій Шафар виконали нормативи для участі в чемпіонаті Європи-2022, який відбудеться в Мюнхені. Детальніше ознайомитися з умовами й критеріями відбору можна ТУТ.

Чемпіонкою України з марафону серед жінок стала Марина Немченко (2:35:31 год). Тетяна Гамера (2:40:54 год) і Наталія Семенович (2:42:10 год) фінішували другою і третьою відповідно.

«Швидка хороша траса. Планували показати на ній вищий результат, але склалося дещо інакше», – зазначила після фінішу Марина Немченко.

Золото серед молоді виграли Кирило Сєдих (2:30:51 год) і Любов Север’янова (3:20:30 год).

У командному заліку перемогла Київська область. Харківська та Івано-Франківська області слідом. Всього на старт у рамках чемпіонату України вийшли 39 марафонців і марафонок з 13 областей України та з міста Києва.

З усіма результатами чемпіонату України з марафону можна ознайомитися ТУТ.

Дізнатися більше про Білоцерківський марафон можна на сторінці змагань у Facebook та з відео.

Попередня статтяСДЮСШОР №3 Дніпровської міської ради святкує 60-річний ювілей
Наступна статтяWADA опублікувала список заборонених препаратів і методів на 2022 рік