Ярослава Магучіх – срібна призерка чемпіонату світу, Ірина Геращенко з новим РВ!

1197
Фото ©Getty Images for World Athletics

Ярослава Магучіх виграла срібну медаль чемпіонату світу в Юджині. Подолавши 2.02 м з другої спроби, вона лише за цим показником поступилася австралійці Елеаонр Паттерсон, яка завоювала чемпіонський титул.

Нагадаємо, що ця срібна медаль стала другою для Магучіх. У 2019 році в Досі вона також була на п’єдесталі й теж на його другій сходинці.

Ця медаль стала другою і для України на цьому чемпіонаті світу. Напередодні бронзу зі стрибків у висоту завоював Андрій Проценко.

Ірина Геращенко вперше в кар’єрі подолала висоту 2.00 метри і посіла четверте місце на чемпіонаті світу. Вихованка Ірини Пустовойт давно підбиралася до цієї висоти й зробила це у найвідповідальніший момент – на чемпіонаті світу.

Геращенко впоралася з висотою 2.00 метри з другої спроби й лише за цим показником поступилася італійці Елені Валлортігарі, яка виграла бронзу. Ірина четверта.

Анна Рижикова й Вікторія Ткачук напряму вийшли до півфіналу з бігу на 400 метрів з бар’єрами. Для того, щоб не чекати на добір за часом, атлеткам потрібно було фінішувати в числі перших чотирьох у їхніх забігах. Рижикова у своєму стала другою (54.93 с), а Ткачук у наступному забігу була четвертою (55.27 с). Півфінали відбудуться вже завтра, 20 липня.