Наталія Кроль: «Настанови тренера виконала»

858
Фото (с)Simon Hofmann | European Athletics via Getty Images

Чинна чемпіонка Європи з бігу на 800 метрів Наталія Кроль за останні три роки на доріжці виступала лиш раз – у червні на міжнародних змаганнях у Женеві. Тому коли їхала в Мюнхен, не знала, чого від себе очікувати. Хвилювання напередодні старту просто зашкалювало, а по дорозі в Німеччину не могла стримати сліз, настільки сильним було нервове напруження.

Проте той характер, з яким Наталя виходила на доріжку до перерви, не міг зникнути безслідно. Кроль поборолася до самого фінішу, виграла свій забіг і вийшла до півфіналу з найкращим результатом серед усіх учасниць – 2:00.89 хв.

«Це був лише другий мій старт на доріжці після перерви, тому нічого від нього не чекала. Виходила на старт так само, як і в 2016 році – до того, як уперше виграти чемпіонат Європи. Раніше я могла складати гідну конкуренцію суперницям, а зараз не знала, на що готова. Тренувалася вдома, бігла раз у Женеві, тому й була відсотків на 95 упевнена, що поїду звідси ніким. Але настанови тренера виконала й часом, який показала, на сьогодні задоволена. Завтра зранку півфінал. Подивимося, яким буде він», – прокоментувала виступ Наталія Кроль.