Перемоги Кирила Луценка та Дмитра Багінського на Кубку України у Львові

973
Кирило Лампіцький та Дмитро Багінський. Фото: Олександр Залевський

23 лютого у Львові відбувся Кубок України з легкої атлетики, в якому взяло участь більш ніж 170 спортсменів.

У секторі для потрійного стрибка перемогла Анна Красуцька з Донецької області. У найкращій зі спроб – другій, вона приземлилася на позначці 13.33 м.

Представники Житомирщини тріумфували на бар‘єрній шістдесяти метрівці. Дмитро Багінський (8.13 с) на 16 сотих випередив новоспеченого чемпіона України серед юніорів Кирила Лампіцького (8.29 с), який фінішував другим.

На гладких 60 метрах сильнішою стала Даниїла Хавал, яка подолала дистанцію з особистим рекордом 7.52 с. У чоловіків перемогу тут здобув Олександр Сосновенко (6.87 с).

Олександр Сосновенко. Фото: Олександр Залевський

Киянин Кирило Луценко вкотре цього сезону оновив особистий рекорд. У секторі для стрибків у висоту він з другої спроби перелетів 2.20 сантиметрів, тим самим на 7 сантиметрів перевершивши норматив на чемпіонат світу U20, який складає 2.13 м.

З особистим рекордом 5:48.71 хв пробіг 2000 метрів з перешкодами й Руслан Наумов. Уляна Рачинська з результатом 4:31.47 хв виграла 1500 метрів серед жінок.

Руслан Наумов (зліва). Фото: Олександр Залевський

З усіма результатами змагань можна ознайомитися за посиланням.

Попередня статтяДвоє українців виступлять на заключному етапі золотої серії Світового легкоатлетичного туру в приміщенні
Наступна статтяДвічі четверті, або як українці стрибали в Мадриді