Чемпiонат України зi спортивної ходьби (анонс)

298

1-2 жовтня цього року в м. iвано-Франкiвськ на площу Адама Мiцкевича та по вулицi Грушевського де вiдбуватимуться чемпiонат України зi спортивної ходьби та iХ Мiжнароднi змагання Кубок “Вечiрнiй iвано-Франкiвськ”. Боротимуться скороходи з семи країн свiту: Нацiональнi збiрнi команди Литви, Росiї, Бiлорусiї, Молдови, Нiмеччини, Польщi та України. На дистанцiях вiд 2-х до 50 км в семи вiкових групах. Дiти 10, 12, 14 рокiв, юнiори, дорослi, ветерани. Для вболiвальникiв рiзноманiтнi конкурси та розваги.

1-2 жовтня цього року в м. iвано-Франкiвськ на площу Адама Мiцкевича та по вулицi Грушевського де вiдбуватимуться чемпiонат України зi спортивної ходьби та iХ Мiжнароднi змагання Кубок “Вечiрнiй iвано-Франкiвськ”.
Боротимуться скороходи з семи країн свiту: Нацiональнi збiрнi команди Литви, Росiї, Бiлорусiї, Молдови, Нiмеччини, Польщi та України. На дистанцiях вiд 2-х до 50 км в семи вiкових групах.  Дiти 10, 12, 14 рокiв, юнiори, дорослi, ветерани.
Для вболiвальникiв рiзноманiтнi конкурси та розваги.
В рамках змагань житель мiста iвано-Франкiвська Федорчак Мирослав виконуватиме вправу на витривалiсть “стрибки вгору зiгнувши ноги в колiнах” на протязi 1 години, з метою перевищення Рекорду Гiнеса, який належить китайському спортсмену, встановленому в Гонконгу в 1992 роцi i становить 3552 рази. Запрошеннi офiцiйнi представники з Києва.
Вiдкриття змагань 30 вересня в обласнiй фiлармонiї.
Генеральний спонсор – ТзОВ “Ламанш ЛТД.”
iнформацiйнi спонсори: Радiо FM “Бойчук студiя”, обласне ТБ “Галичина” та регiональна газета “Захiдний кур’єр”.
Спонсори: ТзОВ “Регiстр”, магазин “Український сувенiр”, студiя “6 секунд”, нiчний клуб “Релакс”, мережа магазинiв “Зона зв’язку”.
За пiдтримки: ID-сервiс, iнтернет партнер DOVIDKA.if.ua.
Пригощає: улюблений ресторан “Шансон”.
Очiкуємо перевищення вищих досягнень змагань в восьми вiкових групах.
 
Контактний телефон 8 097 229 24 79