Найвеличнiша гонка на Землi

201

Хоча морський бриз та тiнистi алеї послаблюють спеку, бiгунам доведеться змагатися з надзвичайною вологiстю, яка супроводжуватиме сiнгапурський марафон iз серiї “Найвеличнiшої гонки на Землi”.

Хоча морський бриз та тiнистi алеї послаблюють спеку, бiгунам доведеться змагатися з надзвичайною вологiстю, яка супроводжуватиме сiнгапурський марафон iз серiї “Найвеличнiшої гонки на Землi”. Сьогоднi, 02 грудня, до Сiнгапуру вирушають представники української команди: Андрiй Голiней та Анжелiка Аверкова. А вже пiслязавтра, 04 грудня, вони вийдуть на старт одного з найскладнiших марафонiв свiту.
Пiсля першого марафону серiї “Найвеличнiша гонка на Землi” українська команда посiдає 11-ту сходинку турнiрної таблицi. Обидва представники України Валерiй Деканенко та Нiна Коврiжкiна фiнiшували одинадцятими. Валерiй показав час 2:37:51, а Нiна – 3:16:40.
Нагадуємо, що цього року у “Найвеличнiшiй гонцi на Землi” братимуть участь вдвiчi бiльше учасникiв, а призовий фонд складатиме рекорднi 1,57 мiльйона доларiв. На закiнчення реєстрацiї 1 жовтня 2005 року, бажання змагатися у чотирьох марафонських забiгах у Африцi та Азiї виявили 578 спортсменiв.
Бiгуни будуть змагатися з висотою, вологою та спекою, що покращити минулорiчний час переможця 9:11:32. Найшвидший марафонець Джозеф Осоро буде серед претендентiв обов’язково, але у змаганнi серед 32 команд його командi PACE доведеться добре попрацювати.
Серед жiнок змагатиметься володарка рекорду свiту Тегла Лоруп. Вона намагатиметься перемогти сильну команду Китаю та ще 11 суто жiночих команд з усього свiту.
НГНЗ є унiкальним естафетним забiгом та єдиною марафонською естафетою. Кожна команда виставляє чотирьох учасникiв, якi будуть бiгти по одному забiгу у Найробi, Сiнгапурi, Мумбаї та Гонг-Конзi.
Україну у змаганнях представляють:
Коврiжкiна Нiна
Анжелiка Аверкова
Олена Рожко
Олена Фадєєва
Валерiй Дєканенко
Андрiй Голiней
Артем Ротоцький
Олександр Ананьєв
Бiльше про “Найвеличнiшу гонку на Землi” можна дiзнатися на сайтi змагання www.thegreatestrace.com