Французькi полiцейськi побили чемпiонку свiту з легкої атлетики

184

Дворазова чемпiонка свiту з легкої атлетики француженка Енiс Барбер подала скаргу на дiї паризьких полiцейських. Спортсменка звинувачує представникiв служб правопорядку у жорстокостi i незаконному арештi.

Дворазова чемпiонка свiту з легкої атлетики француженка Енiс Барбер подала скаргу на дiї паризьких полiцейських. Спортсменка звинувачує представникiв служб правопорядку у жорстокостi i незаконному арештi. iнцидент стався минулих вихiдних на пiвночi Парижу, неподалiк вiд арени <Стад де Франс>.
За словами адвокату Барбер Емануеля Дау, 32-рiчна спортсменка їхала на авто разом зi своєю матiр’ю та однорiчним племiнником, коли регулювальник сильно вдарив її машину, а пiсля того, як Барбер опустила скло, вдарив її по обличчю. Легкоатлетку насильно витягли з машини, повалили на землю i побили.
Далi вона опинилася у вiддiлку, де полiцейськi вели допит також їз застосуванням сили. На волю спортсменка вийшла тiльки наступного ранку. Представники полiцiї вже встигли заявити, що Барбер чинила спротив при арештi та вкусила двох спiвробiтникiв служб правопорядку.