Черговий семінар ФЛАУ

191

Після завершення змагального сезону, сили Федерації було сконцентровано на організації та проведенні навчальних семінарів

    Другий семінар, семінар керівників оргкомітетів змагань тривав в перші дні листопада в карпатському селищі Східниця. Учасники семінару – це 29 організаторів з числа оргкомітетів різних регіонів України. Виступи лекторів – Ігоря Гоцула, Віталія Корецького, Ази Пуртової, Наталії Білухи, Миколи Зенкова – стосувались різних аспектів організації та проведення змагань. А саме: перевірки готовності спорткомплексу до змагань, координації роботи суддів, волонтерів, співпраця з пресою та маркетинг-діяльність. Останній складовій було приділено особливу увагу: в ході виконання практичних завдань учасники ділились своїми напрацюваннями в цій сфері.

    Ще раз було оголошено про зміни в структурі проведення змагань Європейської легкоатлетичної асоціації. На круглому столі, що завершував роботу семінару, жваву дискусію викликало обговорення питання порядку проведення змагань, в тому числі правки, внесені в календар змагань.

    Організаторів також порадував той факт, що третина учасників – це молодь, якій цікавий процес організації змагань з легкої атлетики.

   За результатами проведеного навчально-практичного семінару можна говорити, що наступного року легкоатлетичні змагання в Україні будуть проведені на новому, значно якіснішому рівні