Акредитація ЗМІ на чемпіонат світу в Тегу

244
До уваги представників засобів масової інформації!!! Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій разом з оргкомітетом чемпіонату світу з легкої атлетики 2011 року в Тегу продовжує акредитацію журналістів друкованих, електронних ЗМІ та фотографів для висвітлення головного старту нинішнього року.

З нинішнього року подача заявки на акредитацію на змагання ІААФ відбуватиметься в он-лайн режимі. Втім, традиційно на кожну країну визначена попередня квота журналістів та фотографів, котрі зможуть висвітлювати турнір. На висвітлення чемпіонату світу в корейському Тегу Україна отримала наступну квоту:

–       ТРИ журналісти (представники друкованих та електронних ЗМІ)

–       ОДИН фотограф

 

Для отримання коду доступу і заповнення заявки на офіційному сайті чемпіонату світу журналісти на фотографи, котрі прагнуть висвітлювати чемпіонат світу в Тегу мають подати до Федерації легкої атлетики України офіційний лист-підтвердження на фірмовому бланку редакції за підписом головного редактора та затверджений мокрою печаткою про те, що редакція гарантує проплату усіх витрат (переліт, транспортування, проживання в медіа-готелі, добові) на час перебування журналіста чи фотографа на чемпіонаті світу в Тегу.

 

Гарантійні листи до ФЛАУ (в оригіналі) приймаються до 15 квітня 2011 року. Останній термін он-лайн реєстрації на офіційному сайті змагань – 30 квітня 2011 року. Якщо заявок на акредитацію буде більше Федерація легкої атлетики України разом із Асоціацією спортивних журналістів України залишають за собою право вибору, кому з апелянтів віддати перевагу.

 

Звертаємо вагу увагу, що веб-сайти мають пройти особливу процедуру підписання угоди з оргкомітетом змагань. Це пов’язано з можливістю вивішувати відео та аудіо матеріали на сайтах. Акредитовані фотографи також матимуть дати згоду на те, аби не користуватися своїми камерами в режимі зйомки відео.

 

За додатковими поясненнями та з офіційними листами від редакцій просимо звертатися до прес-аташе ФЛАУ.{jcomments off}