В зимовий сезон – без Штутгарта, Парижа та Лейпцига.

322

Календар Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій щодо  змагань зимової серії Permit meeting нарешті визначився з остаточними датами.

 

 

Традиційно ця серія ІААФ почнеться 28 січня 2012 у Нью-Йорку. З іншого боку проанонсовано, що найстаріший старт у закритих приміщеннях Millrose Games, який, до речі, наступного року святкуватиме 105-річний ювіілей, відбудеться 11 лютого на новій арені Armory. Власне це і є головним непорозумінням, з якого випливає, що Нью-Йорк наступної зими матиме два змагання під егідою ІААФ у закритих приміщеннях.

 

 

Величезною втратою Королеви спорту стала відсутність у календарі традиційних змагань у Штутгарті  Sparkassen Cup. Головний спонсор турніру відмовився підтримувати ці змагання надалі. Ще один мінус світового календаря – Paris Bercy Meet, за якими ми також навряд чи спостерігатимемо у 2012 році.

 

 

Під крилом Міжнародної легкоатлетичної асоціації, крім згаданого вище старту в Нью-Йорку, значаться ще 6 змагань: Москва – 5 лютого, Карлсруе – 12 лютого, Льєвін – 14 лютого, Бірмінгем – 18 лютого, Стокгольм – 23 лютого, Гент – 26 лютого.

 

 

Із колишніх традиційних і сильних змагань європейського зимового календаря випав турнір у Лейпцигу, який також перетерпає не найкращі фінансові часи.