Кросовий сезон під егідою ІААФ

288

Нинішній кросовий сезон стане першим з 1973 року, що не містить у своєму календарі чемпіонату світу з кросу. Головний старт кросменів відтепер відбуватиметься раз на два роки.

 

 

Днями Міжнародна легкоатлетична асоціація підтвердила, що календар IAAF Cross Country Permit Events сезону 2011/12 складатиметься з дванадцяти змагань і розпочнеться в неділю, 13-ого листопада 2011 року, стартом в іспанській Атауперкі. Вперше до цієї серії було включено іспанську Сорію та італійський Сан Джорджіо. В свою чергу два минулорічних змагання – в португальському Оейрасі та японській Фукуоці – наступного зимового сезону не входитимуть до IAAF Cross Country Permit Events.

 

 

За чотири з половиною місяці серія обійде три континенти і фінішуватиме найстарішими змаганнями циклу IAAF Cross Country Permit Events в італійському Сан Вітторе Олона, де в березні 2012-ого цей старт відбудеться вже у 81-ий раз.

 

 

Дати проведення змагань кросової серії ІААФ: 13 листопада – Атауперка, 20 листопада – Сорія, 12 грудня – Брюссель, 6 січня – Сан Джорджіо, 7 січня – Едінбург, 15 січня – Севілья, 12 лютого – Дєкірч, 12 лютого – Чіба, 18 лютого Найробі, 26 лютого – Албуфейра, 18 березня – Сан Вітторе.