Пигида відкрила чемпіонат світу своїм найкращим показником сезону

225

Ранкову програму першого дня чемпіонату світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях в українській збірній відкрила Наталя Пигида, котра стартувала у другому забігові на 400 метрів серед жінок. Аби пройти до півфіналу напряму Наталі потрібно було фінішувати у двійці перших свого забігу. Зі своїм завдання Наталя впоралася на відмінно, перетнувши лінію фінішу першою і при цьому показавши легкий розкотистий біг зі своїм найкращим результатом нинішнього сезону 52.02сек. За підсумками усіх шести забігів Наталя показала найкращий час.

 

 

«Ранковий біг – це своєрідне випробування і сил, і доріжки, – сказала Наталя після фінішу. – Завдання було пройти перше коло, докладаючи мінімум зусиль. Я, і справді, не викладалася на повну. А найкращий результат  сезону – це, мабуть, підтвердження моєї високої готовності до цього старту. Та й, як на мене, бігти по 53 секунди, коли маєш високу спортивну форму куди важче, аніж на 52 секунди. Знаю, що сьогодні під час вечірньої програми буде значно складніше. У нас буде три півфінали, і потрібно також фінішувати у двійці перших, аби потрапити до вирішального забігу, а компанія там буде значно соліднішою, аніж у попередньому забігові.»


Можливість розміщення актуального коментаря здійснена завдяки нашому роумінг-партнеру – компанії міжнародного мобільного зв’язку EUREKA.

Попередня статтяЛондонский финал стометровки в 3D
Наступна статтяКваліфікація жіночого потрійного