Кваліфікація жіночого потрійного

182

Тридцять три учасниці стартували у кваліфікаційному раунді жіночого потрійного стрибка. Кваліфікаційний норматив для жінок у цій дисципліні становив 14м30см. Руслана Цихоцька змагалася у першій групі. В першій спробі чернівчанка приземлилася на позначці 13м21см, зробивши далі два заступи, хоча третій стрибок виконала під позначку 14-ти метрів. . У підсумку у своїй кваліфікаційній групі Руслана залишилася на  15-ій позиції. А найкращий результат у цій групі показала британка Яміль Алдама – 14м62см.

 

«Мені надзвичайно прикро, що у статистиці чемпіонату світу залишиться такий низький мій показник, – підсумувала Руслана після виступу. – Справа в тому, що першу спробу я виконувала дуже обережно, аби не заступити і мати бодай який результат, на який можна опиратися. У підсумку я чимало не дійшла до планки, втративши дорогоцінні сантиметри у результаті. Сьогоднішній мій показник абсолютно не відповідає тій фізичній готовності, в якій я зараз перебуваю. Прикро ще й тому, що в секторі я відчувала і легкість, і потужність, – все, що потрібно для далеких стрибків. Тим паче, на мене ніхто не тиснув вимогами будь-що пройти кваліфікацію. Але ж показати свій результат сезону я мала обов’язково. Власне, в третій спробі я й приземлилася десь за позначкою 13.90, але з мікроскопічним заступом. Я навіть не відчула, що зробила його. Власне, я під кінець кваліфікації тільки почала розстрибуватися. Можливо, у майбутньому мені потрібно виконувати більше стрибків під час розминки. Але всі ці варіанти потрібно випробовувати і відпрацьовувати на комерційних турнірах, аби знайти найліпший для себе варіант. А у мене закордонних виїздів поки що не дуже багато.»

Ганна Князєва змагалася у другій підгрупі, де свій найкращий результат 13м65 см також показала у першій спробі. У другій та третій спробах Ганна приземлялася на позначках 13.51 та 13.28 відповідно. Втім, з цим результатом Ганна залишилася на 21-ій позиції у зведеному протоколі двох кваліфікаційних підгруп й також не стартуватиме у фіналі.


Можливість розміщення актуального коментаря здійснена завдяки нашому роумінг-партнеру – компанії міжнародного мобільного зв’язку EUREKA

Попередня статтяПигида відкрила чемпіонат світу своїм найкращим показником сезону
Наступна статтяОкунєва не пройшла кваліфікацію жіночих стрибків у висоту