Ямайці взялися за диск…

243

В американському місті Чула Віста на змаганнях серії OTC Pre Olympic несподівано високі результати показали ямайські метальники диску, не зважаючи на те, що зупинилися лише на п’ятій та шостій сходинках підсумкового протоколу. Травіс Смайкл та Чад Райт наметали по 63.10м та 62.18м відповідно. Тепер разом з національним рекордсменом країни Джейсоном Морганом збірна Ямайки має три атлети з результатами за 60 метрів.

 

Переможцем турніру дискоболів став нідерландець Ерік Каді з показником 66м80см. Його результат став найкращим показником світового сезону. Британець Лауренс Окоє закінчив змагання другим – 66м25см. Угорець Роберт Фазекаш – третій (65.14м). Лише вісьмома сантиметрами поступився йому ще один представник Нідерландів Рутгер Сміт.

 

 

Олімпійська чемпіонка Пекіна з метання диску Стефані Браун-Трафтон була найкращою в жіночому секторі для метання диску – 63м46см. Британка Голді Сайєрз виконала олімпійський кваліфікаційний норматив – 63м04см. Її співвітчизниця чемпіонка світу серед юніорів 2010 року Софі Кітчон встановила новий національний рекорд Великої Британії з метіння молоту – 71м61см. Грег Рузерфорд в секторі для стрибків у довжину виграв змагання з показником 8м20см і очолив європейський сезонний лист.