Зустріч з професійним легкоатлетичним активом

171
     27 вересня о 18 годині на території стадіону «Авангард» в місті Ялта відбулась зустріч провідних тренерів України, делегатів звітно-виборної конференції, представників обласних федерацій, спортивних суддів, ДСТ та відомств з президентом ФЛАУ Валерієм Пилиповичем Борзовим.
     Відбулась гостра ділова розмова з приводу системних проблем у легкій атлетиці, таких як нормативна база на харчування та проживання, дисципліна та боротьба з допінгом в збірній команді України та невиконання зобов’язань щодо реконструкції стадіонів у Львові, Чернігові, Києві та Ялті, відповідно до затвердженої комплексної цільової програми Держмолодьспорту. Валерій Пилипович погодився з критикою з приводу необхідності більш активного інформування легкоатлетичного активу про системні проблеми країни в області спорту та більш ефективного впливу на рішення у відповідних інстанціях.
     В результаті відкритої дискусії, разом із пропозиціями, зауваженнями та критикою, Борзову було запропоновано балотуватися на пост президента ФЛАУ. На що він відповів, що в умовах розгорнутої кампанії з його дискредитації, воля делегатів звітно-виборної конференції буде для нього вирішальним фактором.
     Зібрання планувалося в приміщенні, проте всі бажаючі не помістилися та зустріч, яка тривала більше 2-х годин, довелося перенести на трибуну стадіону.