Вікторія Рибалко допомогла збірній України з кросу з екіпіровкою

268
          Все менше часу залишається до старту чемпіонату Європи з кросу. Сьогодні ввечері команда вирушає до Будапешта, а напередодні президент ФЛАУ Ігор Гоцул зустрівся зі спортсменами та їх наставниками на тренувальній базі в Конча-Заспі.
          «На жаль, у нас виникли певні проблеми з вашою екіпіровкою, – почав не зовсім з приємної новини Ігор Євгенович. – Дізнавшись про це, нам суттєво допомогла ваша колега по збірній Вікторія Рибалко. Вона домовилася з університетом, в якому працює, про те, щоб нам передали взуття для кросу. Я особисто і від імені Федерації легкої атлетики дуже вдячний Вікторії за її розуміння та допомогу».
          Лідер збірної України у стрибках у довжину Вікторія Рибалко тривалий час живе у США. Там вона навчалася, а нині тренує команду Університету Мена (University of Maine).
           «Ми дізналися про проблеми з екіпіровкою збірної, коли зателефонували Ігорю Гоцулу з привітаннями щодо його призначення на посаду президента ФЛАУ. Вирішили допомогти нашим атлетам, тим більше що мали таку можливість. Розповіли головному тренеру університетської команди про ту ситуацію, яка склалася, і він відгукнувся допомогти. Ми зібрали спецвзуття і передали у якості благодійної допомоги федерації», – розповіла прес-аташе ФЛАУ Вікторія.
          На щастя, напередодні вильоту до Угорщини українська команда мала більше приємних новин. Ігор Гоцул пообіцяв спортсменам, що відтепер кросу буде приділятися не менше уваги, ніж іншим дисциплінам легкої атлетики. Ігор Євгенович побажав атлетам вдалого виступу як в індивідуальному, так і в командному заліку. Закликав усіх підтримати Сергія Лебедя на шляху до здобуття ним десятого титулу чемпіона Європи. І висловив сподівання, що при зустрічі команди ми побачимо лише усміхнені обличчя.