Комісія ФЛАУ заслухала кандидатів на заміщення штатних вакантних посад у збірній України

267

     27 грудня спеціальна комісія ФЛАУ у складі Ігоря Гоцула, Євгена Баженкова, Олександра Величка, Володимира Бобровника і Наталії Добринської провела співбесіди з кандидатами на заміщення штатних вакантних посад у штатній збірній команді України.

     Комісія заслухала 23 кандидатів на посади державного тренера та головних тренерів зі спринту, витривалості, стрибків, метань і багатоборства. За результатами співбесід були сформульовані рекомендації, які найближчим часом будуть надіслані керівництву Державної служби молоді та спорту України.

     Визначатися з іменами майбутніх наставників національної збірної команди Державна службі молоді та спорту України буде орієнтовно 16 січня 2013 року. Саме їй належить остаточне рішення щодо призначення тренером того чи іншого кандидата.

     «Більша частина кандидатів на посади серйозно підійшла до підготовки, – розповідає президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул. – Члени комісії відзначили їхній високий професійний рівень, бажання працювати у легкій атлетиці і розвивати її».

     Ігор Євгенович також зазначив, що на посади державного тренера та головного тренера зі спринту було кілька кандидатів приблизно одного рівня, тому визначитися з одним іменем було неможливо: «На заміщення посади державного тренера ми запропонували двох кандидатів, а на тренера зі спринту – відразу трьох. Та хочу нагадати, що наші пропозиції носять рекомендаційний характер. Остаточне рішення прийматиме Державна служба молоді та спорту України. Тому з етичних міркувань імена кандидатів ми не називаємо публічно. Але впевнений, що разом з Державною службою молоді та спорту нам вдасться створити команду фахівців, яка надасть новий поштовх розвиткові легкої атлетики і допоможе нашим спортсменам перемагати на змаганнях найвищого рівня».