До уваги ЗМІ! Акредитація на «Samsung – Зірки жердини»

234
9 лютого у Донецьку, у залі Льодової арени «Дружба» відбудеться XXIV-й Міжнародний легкоатлетичний турнір «Samsung – Зірки жердини». Серед стрибунів з жердиною ці змагання вважаються найпрестижнішими і входять у календар IAAF.

 
Історія турніру може похвалитися не лише широкою географією країн-учасниць (за час проведення змагань їх відвідали понад 150 атлетів з 30 країн світу), а й безліччю рекордів. На «Зірках жердини» у Донецьку було встановлено 11 світових, 7 континентальних, 17 національних рекордів і рекорд світу серед юніорів.
 
Цей рік не стане винятком. За попередніми даними участь у турнірі, зокрема, візьмуть олімпійський чемпіон француз Рено Лавілленьє та чемпіонка світу бразилійка Фабіана Мурер.
 
«Організувати і провести турнір такого високого рангу стало можливим завдяки підтримці і допомозі багатьох людей. Хочу висловити глибоку подяку всім спонсорам турніру, багато з них підтримують нас протягом ряду років», – зазначив Сергій Бубка.
 
Представники ЗМІ, які бажають відвідати турнір, повинні направити заявки на акредитацію на фірмовому бланку компанії з печаткою та підписом керівника на електронну адресу: level@level.in.ua; maria_balabanova@level.in.ua або зателефонувати за номерами: +38(062) 387 24 70 і +38 (062) 387 24 71.
 
Прес-конференція ХХIV Міжнародного легкоатлетичного турніру «Samsung– Зірки жердини» відбудеться 8 лютого 2013 року о 14:30 у готелі «Шахтар Плаза» (м. Донецьк, вул.. Германа Тітова, 15).
Попередня статтяЗавершився конкурс на створення талісмана юнацького чемпіонату світу-2013
Наступна статтяВедущие легкоатлеты подарили праздник воспитанникам школы-интерната в Донецке