Зі світу по нитці: перемога Бйорна Отто та квитки на чемпіонат світу у Москві

300
Лише кілька днів тому німець Бйорн Отто виграв «срібло» чемпіонату Європи у приміщенні, а вже вчора відсвяткував перемогу на міжнародних змаганнях у Дрездені.

 
У секторі для стрибків з жердиною він подолав планку на висоті 5,85 м. Другим став грек Констадінос Філіппідіс (5,80). Німець Хендрік Грубер та чех Ян Кудлічка настрибали по 5,60 м, витратили на це однакову кількість спроб і розділили третю сходинку.
 
Жінки змагалися зі стрибків у висоту. Відразу три атлетки завершили турнір з результатом 1,90 м, от тільки витратили на подолання цієї висоти різну кількість спроб. За цим показником перемогла болгарка Мірела Демірева. Другою та третьою стали польки Каміла Степанюк та Юстіна Каспржицька відповідно. Для останньої 1,90 стали ще й особистим рекордом.
***
На національному Гран-прі у приміщенні у Наньцзіні було встановлено рекорд Азії з потрійного стрибка серед чоловіків. Дон Бін у своїй найкращій спробі приземлився на позначці 17,16 м.
***
З 1 березня на сайті www.mos2013.ru можна купити квитки на будь-який з днів чемпіонату світу-2013 з легкої атлетики. Змагання пройдуть у Москві з 10 по 18 серпня.
 
Пакет на 9 змагальних днів коштує від 2900 до 33500 російських рублів. Можна купити квиток на будь-яку ранкову або вечірню програму. А 10 березня на порталі почнеться конкурс для бажаючих потрапити на чемпіонат світу.
 
Нагадуємо представникам ЗМІ, що акредитація на чемпіонат світу триває до 15 квітня. З її правилами можна ознайомитися на нашому сайті у розділі «Прес-центр» –> «Акредитація»
Попередня статтяСергей Бубка поделился ожиданиями от чемпионата мира по легкой атлетике в Москве
Наступна статтяДо уваги ЗМІ! Відкрите тренування збірної України перед від’їздом на зимовий Кубок Європи з метань