Як українську команду метальників зустрічали у «Борисполі» (фото)

258
Віце-президент ФЛАУ Наталія Добринська, в.о. виконавчого директора ФЛАУ Андрій Ревуцький, тренери та родичі атлетів і ТРК «Ера» 18 березня зібралися в аеропорту «Бориспіль», щоб зустріти нашу команду метальників після успішного виступу на зимовому Кубку Європи.

 
Найщиріші вітання спортсменам передав державний тренер Михайло Медведь, який з поважних причин, на жаль, не встиг на зустріч команди.
 
Квіти, теплі слова, щирі привітання та інтерв’ю мали гарантувати приємне повернення наших атлетів на рідну землю. Схоже, все сталося, як гадалося. І атлети, і зустрічаючі залишали аеропорт у чудовому настрої. А срібний призер Кубка Європи з метання диска Микита Нестеренко навіть зачитав віршик, складений ним самим:
«Ось усілись ми за стіл, зекономить треба сил!
Завтра ж треба виступати, треба нам перемагати!
Ось Максим заговорив, трохи всіх нас підбодрив.
Номери повидавав, і на стіл кулак упав.
Може, я не все сказав, але вам наснаги дав».
 
Сподіваємося, зустріч наших атлетів після виступу на чемпіонатах та Кубках Європи і світу стане приємною традицією, до якої долучаться не лише родичі, друзі та тренери спортсменів, а і керівники державних структур, якомога більше преси та вболівальників. Наші легкоатлети варті уваги і заслуговують на теплу зустріч.
 
Нагадаємо, що на зимовому Кубку Європи з метань українська молодіжна команда перемогла, а доросла та молодіжна чоловічі команди виграли по «бронзі». Відзначилися наші атлети і в індивідуальній першості. Більше про це ми писали у щоденних звітах.
 
А переглянути фото з аеропорту можна на офіційній сторінці ФЛАУ у Facebook. Якщо ви ще не з нами, швидше «лайкайте» сторінку!