Микола Шашин: «Завдяки візиту президента ФЛАУ у Севастополь ми відчули, що потрібні»

253
Президент ФЛАУ Ігор Гоцул цього тижня проведе ряд зустрічей зі спортсменами, тренерами, представниками регіональних ФЛА, місцевої та обласної влади. Сьогодні відбулася зустріч зі спортивною громадськістю Севастополя.

 
Участь у зустрічі взяли президент ФЛА м. Севастополя Микола Шашин, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту СМДА Андрій Тимченко, начальник Севастопольського міського управління з фізичного виховання та спорту Сергій Шубін, замісник голови Севастопольського відділення НОК України Василь Трубніков, голова міської ради ветеранів фізичної культури та спорту у Севастополі Віталій Колчанов, голови та замісники голови ФСО, директори ШВСМ і СДЮШОР. Загалом на зустрічі були присутні близько 40 людей.
 
«Мова йшла не лише про легку атлетику, а й про розвиток спорту загалом», – наголосив Ігор Гоцул.
 
За словами президента ФЛАУ, зустріч пройшла на високому професійному рівні. Сторони були зацікавлені у діалозі. Обговорювалися шляхи розвитку спорту у Севастополі та у всій Україні. Важливу нішу зайняло питання щодо відродження легкої атлетики та легкоатлетичного стадіону у Севастополі.
 
Учасники зустрічі висунули ряд цікавих ідей, зауважень та пропозицій.
 
«Більше десяти років у нас не було такого спілкування з керівництвом Федерації легкої атлетики України. Дуже приємно, що президент ФЛАУ завітав до нас. Головне питання, яке обговорювалося, стосувалося відновлення стадіону. Його розрушили, але до ладу ніяк не доведуть, – розповідає президент ФЛА м. Севастополя Микола Шашин. – Свого часу цей стадіон хотіли зробити футбольним, потім усе ж вирішили зберегти доріжки. Мер міста теж підтримує наше прагнення зберегти стадіон для легкоатлетів. Знаєте, як каже Ігор Гоцул: «Стадіон – це коли є доріжки. Інакше – це футбольне поле». І я з ним повністю погоджуюсь у цьому питанні.
 
Візит Ігоря Євгеновича дав новий сплеск, поштовх рухатися вперед. Ми відчули, що потрібні. З’явилося бажання ще більше працювати, стало цікаво. Коли про вас піклується керівництво, це завжди важливо. Ми розуміємо, що матеріально допомогти буває не завжди просто. Але коли підтримують словом і ділом, це вже багато чого варте».